cikserai perlukan tutorial

hmmm. hari ni mood cikserai tak ok sangat. kenapa? sebab cikserai tak reti nak repair blog ni macam mana. cikserai ingat nak tambah exchange link kat blog cap ayam cikserai ni. jeles jugak bila pergi singgah blog kawan kawan, ramai yang ade letak exchange link tu. cikserai pon nak jugak. huhuhu. cikserai dah register kat link yang  budak kecik dengan balqis bagi. da copy & paste tapi bila cikserai masukkan dalam blog cap ayam cikserai ni, tak jadi pon. 


ini bukan cikserai
ihsan:: pakcik gugel


satu lagi!! cik serai ingat nak buat pages kat blog cap ayam cikserai ni. tapi cikserai tak reti. tadi try jugak skodeng kat pakcik gugel camane nak buat pages tu.. tapi cikserai fail lagi.  semua tak jadi.. tak skue suke tak suke tak suke!! 


cikserai nak tutorial. ade sesape yang boleh bantu cikserai??







2 comments:

  1. nak toturial ye..mai..upah dulu..dah bagi makan kura2 nak nak bagi upah ye..mana anugerah?...huhuhu..nak repot sama polis..

    ReplyDelete
  2. huhu... ala, takyah la buat susah2 jer cik serai. xyah letak semua tuh. :P

    ReplyDelete