eh apa ni??

sejak semalam, cikserai telah cuba menggilakan dirinya degan membaca blog. banyak blog yang cikserai telah singgah untuk mencari ilmu baru. maklum lah cikserai ni kan, baru je nak belajar merangkak. ahh,nampak sangat ko tipu orang kan.bukan ke ko da boleh berlari ke.siap jadi ratu gosip lagieh! ko diam lah.aku cakap dalam dunia blog ni la. oh ok ok. sori ye cikserai. tu lah..asal aku cakap je..mesti ade yang nak potong queue. dengar lah dulu aku nak cakap ape.tengok!! aku dah lupe aku nak cakap ape ni. tak payah lah cakap.taip sudaa 


cikserai pon baru jugak join nuffnang ni.tapi tak berapa faham sangat la. semalam cikserai bukak laman nuffnang, pastu saja-saja la kan. tengok macam mana. ada ke org nak jenguk blog cikserai ni  eh!! ade la..macam tak percaya je. tapi bukan pasal tu cikserai nak cakap sekarang ni.tapi ni ha. pasal benda ni.


semalam cikserai tengok ade tulis nama blog je.tapi, tadi cikserai baru perasan.eh! dah jadi laen la.mula-mula macam ni.






lepas tu, tak sampai beberapa kali cikserai kelip-kelip mata, dia jadi macam ni pulak 




ape maksud benda yang ada tulis kat situ??
ada  yang boleh tolong bagitahu cikserai?? 

6 comments:

  1. salam-
    benda alah tu sebenarnya nama2 tempat mana iklan naffnang yang anda letak dalam blog..Nama2 dia tu ada dalam

    http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads/

    mekasih

    http://nizamullah.blogspot.com/2010/08/cincin-untuk-wanita-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  2. baru join nuffnang tapi dah dapat 3 stars untuk iklan, hebat juga :)

    ReplyDelete
  3. hee..timekaseh atas pujian itu..tapi cikserai sebenarnya masih tak faham pasal nuffnang ni :)

    ReplyDelete