entry istimewa buat wan gerrard

tadi masa cikserai check kat kotak yang menjerit kat blog cap ayam cikserai, cikserai ade baca jejak yang wan gerrard tinggalkan untuk cikserai. yang lain pon cikserai baca jugak tau. kat kotak menjerit tu wan gerrard cakap ari ni birthday dia. pastu wan mintak kek. heehehe. cikserai baru tau ni..

so..

disini cikserai nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR WAN GERRARD!! moga kamu sentiasa murah rezeki kalau dapat duit dari nuffnang, hulur la sikit tau, panjang umur..apa lagi eh..oh! semoga sukses selalu. 

dan kek yang wan mintak tu nanti claim lain eh!! sekarang ni, yang ni je cikserai bole bagi.. nah, amek la ye!


eh silap silap.. jap eh..


ni baru betul..habiskan tau!!

notakaki::gambar gambar ni cikserai mintak ngan pakcik google..

2 comments:

  1. oo...budak merdeka lah tu ya...
    mesti kenyang angin makan kek cikserai ni

    ReplyDelete
  2. Wah, Gerrard sungguh terharu dengan cik serai.
    thanks^_^ kek yang sedap

    ReplyDelete