kisah anak angkat

hari ini saya telah mengambil keputusan untuk mengambil anak angkat dan berjaya!!dua orang lak tu.hee.perasaan ini sebenarnya dah lama bertapak dalam hati saya namun tak dapat diluahkan kerana tak tau dimana tempat untuk mencari anak angkat tersebut tapi tadi saya berjaya menjumpainya  .memandangkan saya selalu kesunyian.saya harap dengan kehadiran mereka ini, hidup saya lagi indah di hari hari yang akan datang. wah,harapan tinggi macam gunung kinabalu ni. .oh!!tanda seruan digunakan sebagai effect penting lupa pulak nak kenalkan anak angkat baru ni.tapi mereka ni belum ada nama lagi..1 lelaki 1 perempuan.ruparupanya susah jugak ye nak cari nama untuk kurakura ni. pening palo den.aduh!! sebarang cadangan untuk bagi nama dialu alukan.kalau ada sesiapa yang free, sila la singgah ke sini untuk bagi makan pada diorang ni..jangan malu jangan segan.buat je macam anak sendiri.

4 comments:

  1. tahniah. I memang suka nama natasha tapi sepupu saya ada nama yang sama sebab tu, i bagi nama anak pertama saya alicia.

    ReplyDelete
  2. saya dah bagi anak angkat awak makan..
    xda upah ke?hehehe
    http://nizamullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jadycloud::
    nice name tapi ni nama untuk kura2..macam x sesuai je kan..natasha n alicia nama yg terlalu cantik utk kura2.apepon,thanx :)

    nizam omar::
    timekaseh2..slalu la ye jenguk dorang ni..klu nk jd ayh angkat pon bole..isi borang ye??upah..nnti sy tanye dorang..klu dorang ckp suke uncle nizam, nnti dapat la upah :)

    ReplyDelete
  4. cumi dan ciki.. haha.. mcm pnh dgr je nama tu.. eh.. heheh...

    ReplyDelete