traffic minggu ni







salam 1Malaysia buat semua warganegara Malaysia. selamat pagi jugak cikserai ucapkan kepada sesapa yg sudi baca blog cikserai ni. cikserai dah join nuffnang ni sejak 17hb ogos 2010. tapi cikserai baru rasa nak menulis start 25hb baru ni. maknanya rabu minggu lepas la kan.

start rabu minggu lepas cikserai dah buat kerja yang amat gila, iaitu blogwalking. kenapa gila?? sebab cikserai blogwalking sampai mata jadi  . huh memang gila ah masa tu. cikserai cuba tinggalkan jejak masa blogwalking tu, mana la tau kalau kalau blogger tu nak singgah balik kat blog cap ayam cikserai ni. alhamdulillah, walaupun tak banyak, tapi da cukup untuk buat cikserai senyum sampai telinga. heeeee.. maklum la cikserai kan baru lagi. bila cikserai tengok ada orang sudi jenguk blog cikserai ni, lagi la cikserai semangat.

lepas tu tiap tiap hari cikserai serang blog orang lain. biasanya cikserai cari ilmu macam mana nak bagi traffic jam. hari ke3 aktif berblog traffic cikserai naik 2 kali ganda..lagi la tak senang duduk. bila tengok macam tu cikserai harap, biar la traffic ni terus maintain. tapi masa 29hb traffic cikserai jatuh balik. tapi cikserai tak rasa sedih sangat sebab masa tu memang cikserai takde idea nak tulis entry.

tapi lain lak jadi semalam.. cikserai langsung tak sempat nak online.. apa lagi nak serang blog orang lain. tapi semalam traffic cikserai paling tinggi sepanjang cikserai maju berblog.


cikserai nak ucapkan terima kasih tau pada semua yang sudi serang blog cikserai semalam. nanti cikserai serang balik blog korang semua tau. tapi bukan sekarang la. nanti petang skit.cikserai nak tidur jap.. baru balik sambut merdeka semalam. nanti nak cerita pasal kisah cikserai sambut merdeka pulak. lagi satu kisah cikserai gila..hahahaha

8 comments:

  1. lepas nie boleh pulak masukkan unsur SEO sure membantu

    ReplyDelete
  2. blogwalking.... biar skit tapi berterusan....

    ReplyDelete
  3. salam
    hepi blogging ya, cik serai

    ReplyDelete
  4. kamu sungguh komited & berdedikasi! keep it up!! (nanti bole dpt bonus raye. la la la...) wink!!

    ReplyDelete
  5. peh trafic die..

    best bile pakai nufnnag nie.. statistic pun dorg boleh keluarkan

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete