duhai streamyx





hish..pagi pagi lagi incek streamyx da menguji kesabaran cikserai. apa nak jadi ni.. tension betul la. nak upload gambar masuk blog pon tak boleh. da la cikserai banyak gambar baru nak share dengan kamu semua.. huh! kalau berlumba ngan kurakura cikserai tu, confirm kurakura tu menang. da la..malas nak tulis banyak banyak.

notakaki:: hari ini mau buat kueh raya.kueh ape??jangan tanya sebab cikserai pon tatau mau buat kueh ape..
notakaki 2:: moga kamu semua hepi hari ini
notakaki 3:: incek streamyx, moga kamu cepat sembuh ya!

3 comments:

  1. sama2 berdoa utk en streamyx..moga cpt sembuh raya dh dekat nih hahaah

    ReplyDelete
  2. kim slm ngn cik streamyx anda..cik streamyx saya sihat jer..:)

    ReplyDelete
  3. eleh. macam dah suruh jer streamyx tuh lumba ngan kura-kura. x konfem lagi kura2 menang tau! :P

    ReplyDelete