entry cikserai tersenarai di featured post innit

pagi ni bangun awal sebab nak sahur..tapi sebenarnya mimpi pelik lagi malam tadi..huhuhu.. macam macam la cikserai ni kan. tapi entry ni takmo cite pasal mimpi da.. tapi kali ni pasal entry cikserai semalam pasal selepas sebulan bersama nuffnang. cikserai sangat sangat tak sangka yang entry ni boleh tersenarai kat featured post. terasa macam tercalon dalam grammy award lak. hahaha..terima kaseh pada kamu semua yang sudi baca post cikserai dan nanged. moga kite berjaya dalam dunia blog ni ye!

ni post cikserai yang tersenarai..baru je print screen


ini lak entry yang zaman batu punye..entry pasal laman sosial dari malaysia.. dulu tak boleh nak upload sebab ade masalah dengan streamyx..sekarang da ok..boleh la masukkan skali kan..


notakaki 1:: timekaseh kamu..atas sokongan untuk seraiaddicted
notakaki 2:: bila lagi dapat duduk kat atas eh??


5 comments:

  1. tahniah le memang gempak kan ramai org baca

    ReplyDelete
  2. ble lah ak nk jd mcm cik serai

    ReplyDelete
  3. oh tajuk nuff agaknye mmg keyword hot erkk!

    ReplyDelete
  4. tahniah,sekarang cik serai kita dah pandai...tapi jangan lupa check berapa ahli nuffnang yang jenguk kat blog cik serai..trafik.

    ReplyDelete