iklan dari nuffnang






malam ni terjaga dari tidur lagi..tapi tak mimpi yang pelik pelik da..huhuhu.. bila da tak boleh tido ni, cikserai bangun mengadap blog ni. pastu bila da mengadap blog ni, saja suka suka gatal tangan refresh banyak kali.. nak tengok iklan ape yang ada hari ni..hehehe..cikserai nampak ade iklan baru.. ni antara iklan yang cikserai sempat print screen tadi..layan ye la ye!cikserai malas mau taip panjang panjang..





notakaki 1:: timekaseh nuffnang..kasi la cikserai banyak iklan lagi eh!hehehe
notakaki 2:: agak agak, cikserai ade peluang tak dapat BE??

4 comments:

  1. Same la kite cik serai...cik serai pun x tito agi eh...

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah kalau ade rezeki kamu pon boleh rasa BE 2.sama la ngn zaer..baru je dalam berblog ni.hehe.;-)

    ReplyDelete