jom analisis traffik

hari ni cikserai ingat nak tulis entry baik punye kat kamu semua..tapi..dah 3 jam lebih mengadap benda alah ni..idea takde jugak..tapi takpe la..cikserai mau tunjuk trafik cikserai je la..boleh??

ini trafik minggu lepas punye..teruk kan??masa raya petama, 1 je..hehehe..minggu lepas cikserai pon sibuk..tak sempat sangat nak bermesra dengan blog ni..


dan ini adalah trafik untuk minggu ini ye..walaupon sikit..tapi cikserai suke..sebab bertambah jugak pencinta cikserai..


dan ini..trafik hari ini ssetakat pukul 7 tadi..


notakaki::agak agak kamu..ade tak peluang trafik cikserai hari ni naik lebih 100??

3 comments:

  1. Boleh kena rajin sikit wat blog walking.. aku dulu pon tak sampai 1o pengunjung dalam sehari.. sekarang alhamdullilah dapat maintence 500 sehari

    ReplyDelete
  2. Aah aku BW ko, org leh BW, ko lelama up la traffic tu. BTW, ko jgn la pulak buat donno je, kene la BW gak ngan kita org balik.

    ReplyDelete
  3. the points is i am follow u, u follow back k..

    ReplyDelete