malas versi pagi

cikserai malas tapi seronok. itu la yang cikserai mampu nak cakap kali ni. bukannya apa, cikserai rasa sekarang masal malas betul nak post entry. bukan rasa da glemer  tapi takde mood. huhuhu macam mane nak bagi ade mood eh?? tapi cikserai kena gagahkan jugak minda cikserai ni. fikir apa yang patut. ape kaitan malas dengan seronok?? takde kaitan pon. ni intro je..heeee

cikserai sebenarnya seronok sebab kat blog cap ayam cikserai ni ade iklan baru. semalam cikserai tengok ade vaseline singgah kat blog ni.mastercard pon ade. nah amek ko. skali kuar, tiga tiga tempat ha..selalunya suke sangat main sorok sorok..


 pastu tiba tiba cikserai nampak lisa surihani senyum kat cikserai. wah!! rindunya..ingatkan lisa surihani dah tak mau singgah sini. minggu lepas lisa kadang kadang je jenguk cikserai..lisa jangan malu malu dengan cikserai tau!!lain kali singgah la lagi ye!


pagi tadi cikserai perasan ade 1 lagi iklan.. singapore.com. cikserai tak tau la kalau kalau da ade semalam sebab cikserai baru bukak blog pagi ni. ade sesapa mau bawak cikserai jenjalan gi singapore??



 tapi yang paling penting, digi paling rajin singgah kat sini.. seronok..


kepada nuffnang, lain kali kasi la cikserai iklan banyak banyak eh. cikserai ok je!! kalau nak bagi buffered earning, lagi cikserai suke!! baru nak merangkak, ade hati nak buffered earning


p/s:: cikserai pemalas.hanya rajin print screen.tapi malas nak crop.kepada semua, maaf jika kamu tak suke. ini  adalah bukti mereka singgah disini. heee tapi yang singapore tu cikserai amek masa blogwalking tadi. saja nak menengok camane.

3 comments:

  1. dah tak lawat blog saye ke?huhuhu
    http://nizamullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bestnyer banyak iklan masuk kat blog cik serai ni... x lama lg dapatlah BE tu..

    ReplyDelete
  3. Cik serai leh ajar mcm mane nak paste print screen kat post x?? Zai buat tapi x kuar la...nape eh??

    ReplyDelete