selepas sebulan bersama nuffnang

ari ni cikserai check tabung nuffnang lagi..tapi tak banyak bertambah..tapi kire ok la kan..sebab bertambah jugak 50 sen.hehehe. minggu lepas cikserai nampak banyak je iklan yang bertenggek kat blog cikserai ni..tapi bila check tadi, ade 2 je income yang masuk..


nak tunjuk jugak amount walopon sikit 

maybe tempoh kempen tu tak abes lagi kot. dan kat bawah ni jumlah semasa dalam akaun nuffnang cikserai selepas sebulan cikserai join nuffnang..
start dari 17 ogos - 18 sept 2010


notakaki 1:: biasanya berapa lama kempen tu nak abes eh??
notakaki 2:: cikserai punye banyak ni..kamu pulak?? mesti lagi banyak kan?
notakaki 3:: kamu rase, bila tabung nuffnang cikserai ni akan penuh?
notakaki 4:: maaf..terlalu banyak soalan kali ni

12 comments:

  1. wah byk tu.dulu masa awal2 dkt sthn gak nk kumpl byk tu :D

    ReplyDelete
  2. banyaknya.. sebulan da rm7. saya dulu sebulan ada la 20sen gitu.

    ReplyDelete
  3. saya punye income pernah stuck 30sen je berbulan2 akibat malas update

    ReplyDelete
  4. salam
    akak dah lama buang segala iklan kat blog hehe

    ReplyDelete
  5. jeeha dpat xsmpai singgit p0wn..hehehe..tpi hepi sgt..psal pe??xtaw la..

    ReplyDelete
  6. peh sebulan rm7
    banyak tu
    ak da 2 tahun pn x lepas2 lg rm50

    ReplyDelete
  7. nie dah kira okey la nie.... teruskan semangat untuk berblogging...

    ReplyDelete
  8. Hmmm.... Kalau ade rezeki dapat buffered earning sure cepat la penuh...

    ReplyDelete
  9. soalan yg same berlegar di kepala..
    bile kempen 2 nk abih kn?..
    sbb budak degil pnye still in campaign n CPC lg...ade RM3 since 2bulan ngn nuffnang..huhu

    tgk org len sume dah BE dah..
    bile nak capai BE 2 ye?...

    ReplyDelete
  10. Saya baru 4 hari joint cikserai.. x dapat income lagi.. tapi ada la gak iklan da start bertenggek kat wall tu.. hehe

    ReplyDelete