tersenarai top 100 rank alexa

cikserai tengah bosan ni..tak tau mau buat ape..jap lagi..mau masuk dapur da..sekarang ni kita maen maen dulu eh..hohoho..ari ni kita maen maen kat page alexa..cari rank masing masing.. tadi..cikserai try la cikserai punye blog..kat malaysia ni, cikserai kat nombor 8103..


pastu cikserai try la intai intai lagi..tengok blogger laen punye blog..wah..sume atas atas..pastu klik kat malaysia pulak..nuffnang kat nombor 92..


 sume yang ade dalam list tu, sume site company besar yang cikserai nampak..tu je nak bagitau..kalau kamu rasa bosan, dan ada rasa ingin tahu, try la ye kat alexa..ok??

notakaki 1:: tajuk entry ni untuk nuffnang punye..bukan cikserai..
notakaki 2:: camane nak kasi rank naek eh??
notakaki 3:: cikserai da cuba..kamu??

3 comments:

  1. nak tgk page rank kat nuffnang mcmaner eh

    ReplyDelete
  2. wah.. taniah dapat BE.. mantap kan trafic yer.. baru BE masyuk.. hehe

    ReplyDelete
  3. nk wat rank naik senang je bunyinye nk wat die je susah

    yg penting PR kne maintain naik.. minimum PR3

    then,

    search enjin mudah nk baca n cari content dlm blog dlm masa yang cepat...

    n mmg contetnt dalam blog selalu org cari kat search enjin.. baru la rank akan naik

    & jgn lupe kne ade byk visitor gak ek

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete