traffic menjunam jatuh






apa da jadi ni? traffic untuk blog cap ayam cikserai ni da jatuh menjunam minggu ni. tapi tak nak la print screen.. malu..hehehe dan cikserai tau apa sebabnya traffic jatuh. ini adalah antara sebab traffic jatuh kot.


tak update sangat blog ni - tak tau mau tulis ape

tak sempat nak blogwalking - jarang online. skrg ni cikserai jadi suri rumah part time yg lagaknya seperti full time.

duduk rumah, susah sikit nak online - mak cakap jimatkan elektrik.bila da mengadap benda alah ni, bukan reti nak stop..ye tak?

sibuk buat kueh raya - cikserai buat sedap.. mau try??bak sini alamat cikserai pos guna burung merpati

sibuk jahit manik di baju raya -mau jadi mak datin. ni bukan baju cikserai tau..tapi cantek kan baju ni?

notakaki 1:: semua gambar ni cikserai carik kat google je
notakaki 2:: cikserai akan kembali aktif lepas raya

boleh terima tak alasan alasan ni?

2 comments:

  1. separuh saja boleh diterima cik serai.Kalau xupdate pon,masih boleh menjana trafil\k.pernah bacakan post orang xupdate,tapi trafikkk masih mencanak naik.Semuanya kerana KEYWORD,2,follower yang setia.Kita zboleh follow n difollow saja,sebab pastu blah jer

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah traffic bro maintain je...

    cuma kekadang tue ade yang naik mencacak

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete