bila ads penat main sorok sorok

malam ni tak tau mau taip ape da..tapi ini ads yang penah muncul sekaligus dalam satu masa di blog cikserai ni. cikserai rasa bukan cikserai saja yang happy bila ads muncul kat blog sendiri kan. lebih lebih lagi kalau blogger baru macam cikserai. layan je la ads yang penah singgah kat blog ni..

ni baru je tadi print screen

ini da lupa da bila..




dan yang warna kelabu ni..sebelum seraiaddicted di makeup..

tu jelah untuk entry ni. 

notakaki:: mesti kat kamu punye blog penah ade macam ni jugak kan?

5 comments:

  1. ntah la..
    x prasan la pula pnh jd ke x kt blog TK..x amik cakne langsung..

    ReplyDelete
  2. camne nak print screen?? adei, buta it betol..hee

    ReplyDelete
  3. @toyolkiut
    xpe2..nnt pasni try la tgk eh ade ke x jadik cmtu.. :)

    ReplyDelete
  4. @mar yaniecamne nk buat print screen? press fn + prt sc kat keyboard tu..pastu paste masuk kat paint..siap..

    ReplyDelete
  5. he..23x bro xsempat pun nk print screen melainkan kalau ke3-3 ads memaparkan iklan yang sama sahaja

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete