bila kamu dihargai seseorang


hari ni cikserai adalah seorang yang sangat rajin. maaf. cikserai puji diri sendiri pulak. bukannya apa. cikseri ni bukanlah blogger yang rajin untuk update blog ni.dah la malas update blog, blogwalking pon malas. teruk betul la cikserai ni kan. tapi bukan cikserai nak cerita pasal cikserai dalam entry kali ini. tapi pasal award yang cikserai dapat. hari ini cikserai dapat award beatiful pulak..suke suke suke!



1. Thank the person who gave you the award and the link of the person
terima kasih buat cik nusha yang susah payah bagi award beautiful ni kat cikserai. cikserai tau cikserai cantik..hahaha.. terima kasih kerana menzahirkan lagi. [maaf, cikserai memang perasan]
2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
ok lah. sekarang ini cikserai nak bagi award kat blogger yang cikserai tau. maaf kalau kamu yang baca ni cikserai tak senaraikan eh.

maaf.lepas ni, cikserai akan selalu jenguk kamu ye!jangan sedih2 tau..

blog ni cantek..cikserai suke

cikserai suke header dia :)

nama ni selalu ada dalam kotak jerit cikserai.timekaseh awak!

cikserai dapat saguhati dari mak semalam.hehe

kamu tak senget kan?

jejaka idaman malaya?

pengomen tegar cikserai

teruna suci

nak telur 30 bijik boleh? cikserai mau buat kek coklat

nurul aini syuhada?

tq bro.slalu ada di blog cikserai

selamat berkenalan awak!

cikserai rindu kamu

terus sokong cikserai ok!

amek tau..kalau tak amek siap la nanti!!kalau dah pernah dapat award ni, abaikan jela eh!

ikhlas dari cikserai~

3 comments:

  1. haha.. jejaka idaman malaya? wow! dpt award lagi...tenkiu2.. nak carik almari la dulu...he3

    ReplyDelete
  2. waaaaaa
    teharu beb
    mcm mane ley dapat award nie
    mcm xseswai je
    tp xpe
    saye amek jugak
    nice meeting u cik serai
    =)

    ReplyDelete