dapat buffered earnings lagi!

buffered earnings.. semua orang yang join nuffnang mesti nak. tipu lah kalau taknak kan..semalam cikserai dapat BE lagi dari nuffnang. kali ni dari Nestle lak.  iklan AirAsia Japan masih lagi bertahan.mintak mintak lama lagi la ye! kasi up lagi duit tabung cikserai. 



BE yang cikserai dapat kali ni kat bahagian skyscrapper.betul kot eja camni.hahaha.yang kat belah kanan tu ha..



dan lepas tu, cikserai try lah cari kat blog lain, tapi tak jumpa pula iklan yang sama. cikserai dengan nekadnya mengambil keputusan bukak sendiri lman sesawang nestle. godek punya godek, jumpa jugak akhirnya.


kempen Nestle NHW How Am I

Sebagai rakyat Malaysia, kita sememangnya prihatin dan mengambil berat tentang kesihatan orang lain. “Apa khabar?” adalah soalan lumrah yang kita ajukan kepada ahli keluarga, rakan mahupun seseorang yang baru kita temui, namun jarang sekali diajukan kepada diri kita sendiri! 

“Baikkah untuk Saya?” adalah satu inisiatif untuk menggalakkan anda menilai status kesihatan diri dengan cara yang seronok. Maklumat dan petuapenjagaan kesihatan turut disediakan untuk membantu anda membuat perubahan secara beransur-ansur. Paling utama, biarlah ia menjadi landasan untuk anda lebih kerap mengajukan soalan penting ini kepada diri sendiri.
dan kamu pon boleh cuba ujian ringkas yang disediakan. ujian ini bertujuan untuk membantu kamu mengenali pendekatan kamu terhadap kesihatan. dan ujian ini jugak akan membantu kita mengetahui langkah langkah penjagaan diri yang mudah.  untuk ujian ini, kamu kena login facebook dulu tau.


cikserai da try ujian ni. ada 15 soalan yang mudah. boleh pilih nak jawab dalam bahasa melayu atau bahasa inggeris. cuma tanda yang mana patut je. tak payah menaip pon.

dan ini adalah hasil ujian cikserai.

the investor..
siap ada tips lagi..


kalau nak tahu lebih lanjut pasal iklan ni, klik la dekat iklan nestle di sidebar blog cikserai tu ok!

dan kepada en. nuffnang,
terima kasih untuk BE ini!lain kali bagi lagi ye!

<--- kalau suka entry ni, tekan sini

13 comments:

  1. wow.... sonoknya.... dapat B.E yang baru nie.... ;-p

    ReplyDelete
  2. B.E.... peluang untuk dapat earnings.....

    ReplyDelete
  3. gembira nya,huhh,,saya baru ada 3,buffed.hehhe,,kena la up traffic pas nie bagi dapat banyak g hasil..heheh..jom semua ke blog saya

    ReplyDelete
  4. wahhh. best nye dpt BE/ tlg la ajarkan cik seraii oii. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah!! cik serai. leh belanja kita nanti. :)
    Mesej Baru BE nuffnang

    ReplyDelete