kisah buffered earnings

salam sejahtera buat semua sahabat cikserai..cikserai da lama tak update blog ni..rasa macam da berlumut da blog ni..huh..sekarang ni banyak dalam fikiran cikserai yang nak di share dengan kamu semua. tapi biarlah kita bermula dengan buffered earnings dulu ye!

baru baru ini, blog seraiaddicted ni dah dapat BE yang pertama. memang rasa syukur sangat. sebab baru je berblog, dah dapat rezeki dari nuffnang. ada yang bagitahu cikserai, dah lama berblog tapi masih tak dapat lagi BE. mungkin nanti kamu akan dapat jugak BE macam cikserai dan blogger lain dapat. 

tapi walaupun cikserai dapat BE, tapi earnings untuk BE tu tak bertambah sangat sebab cikserai jarang online. dan mungkin tak ade orang singgah sangat kat blog yang tak glamour ni. tapi tak apelah.. mungkin rezeki cikserai hanyalah setakat itu sahaja.

notakaki 1:: rindu kamu semua
notakaki 2:: moga cikserai punya lebih masa lepas ni untuk berblog

21 comments:

  1. dah dapat BE, kena la rajin update blog ye..

    ReplyDelete
  2. cik serai wangi..saya dh dapat BE...yahu....yabedabedu....hehe...blog saya yg lagi 1.

    ReplyDelete
  3. ok la tu dpt be, kna up promo tu je lg

    ReplyDelete
  4. teruskan usaha update blog setiap hari....

    ReplyDelete
  5. kalau tak sempat nak update slalu... cuba buat auto publish untuk seminggu... sure membantu....

    ReplyDelete
  6. tahniah....

    bro dulu setahun lebih xdapat BE.. last2 contact nuffnang dorg cakap bro salah jawap survey dorg tue..

    so kne betulkan...

    leps tue berduyung2 BE masuk menghadap

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  7. takpe..rajin2kan je buat blogwalking ye..

    ReplyDelete
  8. @Azman Roslanskarang ni dlm proses merajinkan diri la ni..haarap2 berterusan la rajin ni.. :)

    ReplyDelete
  9. @Zyashzy..tahniah jugak tuk awak..moga2 pasni dpt lagi byk BE ye!

    ReplyDelete
  10. @babyblogger:)kamu tlg promote blog cikserai bley x?? nnti cikserai bagi upah choki2 :)

    ReplyDelete
  11. @CahayaMatakuYangMenyaksikanamin..moga2 pasni ade lagi BE yang singgah kt blog ni..

    ReplyDelete
  12. @hazman aka species1980ni tgh usaha ni..tp cikserai kan pmalas..cm susah la skit.hhahahaa

    ReplyDelete
  13. @kisahsensasiauto publish? camane eh?? nak kna blaja dulu ni

    ReplyDelete
  14. @Bro Framestonewah..harap2 blog cikserai ni kne tempias gak dari blog bro.. bro da dpt byk bE..xmau blanje cikserai ke??

    ReplyDelete
  15. @mynuffnangblogwalking..cikserai cikserai takde masa la.hahaha..ni alasan org malas..tq nasihat itu..pasni cikserai try rajinkan diri bw~

    ReplyDelete
  16. @::cikserai::

    alaaa..kita x makan choki2 la cik serai

    ReplyDelete