perlu ke post entry macam ni?

assalamualaikum dan selamat petang buat semua kawan kawan cikserai..timekaseh tau sebab sudi jugak jenguk blog comot cikserai ni..entry petang ni tak best sangat kot..sebab cikserai malas nak taip.. inagatkan tengah hari tadi nak update, tapi tertido pulak..penat.tadi pagi, cikserai pergi belajar moto lagi..hari ni last cikserai belajar.. minggu depan buat QTI pulak..tapi cikserai tak tahu pon ape maksud sebenar QTI tu..hehehe..pagi tadi hujan. kalau ikut hati cikserai yang sedap ni, malas nak pergi.tapi sebab nak habiskan cepat, terpaksalah gagahkan diri, kebalkan badan mandi air yang sejuk pagi tadi. kat rumah cikserai mandi air perigi tau!air paip ade je tapi tak best..hahahha..

terasa seronok bila baca tinggalan jejak kawan kawan dalam blog cikserai..terutamanya dalam kotak jerit belah kanan tu ha!

ni first time elmaranji ni jenguk cikserai..sebab tu dia cakap camtu kan..

amal pulak cakap cikserai budak comel.hahaha..timekaseh amal..sayang kamu!
untuk makluman sume, cikserai baru kenal budak cun ni..

telur ajak cikserai mencarut kat blog dia..tapi tak reti la nak mencarut ni..cikserai kan budak baik.

tadi cikserai terbuang angin kat blog kuman..hahaha..naseb la..bau kentut tu  4 hari 4 malam tak hilang..


bella cakap dia suka baca blog cikserai..timekaseh tau..nanti jenguk la lagi eh!cikserai rajin rajinkan diri update entry buat bella..

budak kecik ni kawan yang paling awal cikserai lepas terjebak dalam dunia blog yang best ni..best ke?

ini cikserai tak tahu sape..timekaseh puji blog ni..nanti kalau singgah lagi, bagi la link eh!

cikserai dapat bawang dari kyle..nanti boleh buat bawang goreng banyak banyak..hahahaha


eh! amal singgah sini lagi la!

awek  fahrin yang seksi pon ade tau..tapi betul ke ni awek fahrin??

tetamu cikserai ni cakap blog ni comey..tapi cikserai still tak tahu la kat mane yang comeynye..

ok la..tu je la untuk petang ni..cikserai mau pergi pasar malam jap..babai..jap jap jap..
blog ni best ke??gtau sikit..

<--- kalau suka entry ni, klik la

4 comments:

  1. name saye xde pon
    nak majok la camnie
    haha!!!!

    ReplyDelete
  2. hehehe..sori ye..nanti cikserai pos laen eh! :)

    ReplyDelete
  3. cik su pun suka tengok twty tue..haha..comel jer taw

    ReplyDelete