shawlipop contest

tadi masa tengah sibuk blogwalking, tetibe cikserai nampak banner shawlipop contest kat 1 blog..tapi dah lupa la blog tu nama ape..tapi..cikserai nak timekaseh gak kat tuan punye blog tu..kalau tak, tak kan la cikserai boleh join contest ni kan kan kan..bila dah kemaruk kat shawl, macam nilah jadinya. cikserai nak join jugak..banner contest ni cantek!maaf..ini bukan ayat bodek..tapi betul..cikserai suke shawl kat banner ni..


dengan ini disertakan juga maklumat untuk shawlipop contest..wah..ayat nak skema..

Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa)

Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja. pihak shawlipop tidak akan bias ok!

Apa yang kamu perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like shawlipop di facebook (sila refer sidebar). Jika kamu tiada facebook, macam cikserai ni.. sila jadi follower blog shawlipop yang comel ni ye!.
Second, pilih satu gambar (gambar kamu menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri blog kamu. tu je..

kalau lelaki nak join, cikserai rasa boleh je..tapi kena pakai shawl la..hahaha..ade ke yang sanggup?haish..cikserai rasa berdebar debar la pulak nak tempek muka sendiri kat blog ni..ini first time cikserai nak tempek muka sendiri yang comot kat sini..semata mata nak masuk contest shawlipop ni..semangat betul..nak menang shawl dan hadiah istimewa dari oversea gitu!..kepada sesiapa yang mengenali cikserai, harap harap kamu buat buat tak tahu je ok!

inilah cikserai yang comot tapi comel..

eh sori sori..silap pulak..ni baru betul gambar cikserai..


best jugak bila join contest ni..cikserai boleh jumpe lagi ramai blogger yang pakai shawl..nanti boleh try gaya diorang pulak..try la tengok kat blog shawlipop ni..

nak join tak??

<--- kalau suka entry ni, klik la

3 comments:

  1. thanks cik serai. penyertaan diterima :)

    ReplyDelete
  2. jom kwn ngan gua..gua ske pakai shawl!! hahaha

    ReplyDelete
  3. salam. sy nex follower. klau sudi jemput le jengah blog sy :)

    ReplyDelete