contest :: kids & baby photo contest

ok. sekarang ni cikserai sangat aktif join contest yang blogger laen buat. hari ini, cikserai mau join lagi 1 contest. 


contest :: kids & baby photo contest 


ha!kepada sesiapa yang belum join lagi, jom la kita ramai ramai meriahkan contest ni..


syarat -syarat penyertaan.

1. kamu mesti menjadi follower blog kedua penganjur. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas itu pemenang akan di umum di blog baru penganjur :)..

2. kamu mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila kamu telah tag kamu mesti inform pada kawan kamu yang mereka telah ditag :)

3. letakkan banner contest di sidebar kamu

4. kamu mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar kamu zaman baby,zaman kamu budak budak,gambar adik kamu,gambar anak kamu,gambar anak saudara kamu..

5. hantar link entry kamu didalam kotak komen entry contest

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada penganjur jika hendak menamatkan tarikh lebih awal :)..so be alert! :)

hadiah yang bakal dimenangi pemenang ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

dan untuk itu, cikserai nak taruk gambar ni. budak ni nama amsyar. kami pernah jadi babysitter dia. tapi sekarang tak da. 

dia suka main main kat benda ni, pastu tak tau nak keluar macam mana.



dan ini pulak, bila dia merajuk, tak puas ati

jemputan meriahkan contest ini::

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

1 comment:

  1. tggu besar ckit...mesti t'cepit kat celah ampaian 2...hehe
    Nuffnang, tetap menjadi pujaan hatiku...hehe...
    My Dream

    ReplyDelete