dapat buffered earnings di hari raya

alhamdulillah. syukur... baru je tadi cikserai bukak page nuffnang. pastu cikserai nampak ade BE yang baru. syukur sangat sangat. dapat rezeki lagi musim raya ni. dan cikserai rasa baru je dapat BE sebelum ni. ni dapat lagi.

terima kasih nuffnang!!

BE ni adalah yang ke 4 untuk blog cikserai ni.  blog cikserai ni boleh dikatakan baby lagi la. 3 bulan lebih umur dia ni ha..

BE ke 4 ialah Prudential Importance of Insurance kat bahagian large rectangle.. sila rujuk gambar kat bawah ni eh


dan maknanya sekarang ni kat blog cikserai ada 3 BE yang sedang menari nari sambil menyanyi ulek mayang.ehehehe


ok lah..tu je nak bagitau..teruskan support cikserai eh!!

selamat hari raya aidiladha~

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

3 comments:

  1. Thniah cik serai dah dpt 4 BE..
    MJ lak br dpt 1 BE arinie... :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...

    Ada juga rezeki time bulan raya aji nie kan...

    ReplyDelete
  3. Okaylkah...tu!Tahniah...seriwangi baru je dapat 1 BE,tapi...seronoknya...sbb seriwangi pun masih baru lg dgn Nuffnang. Tapi...seriwangi nak tunjuk gambar BE tu taklah pandai pulak mcm mana nak paste...

    ReplyDelete