jom tambah traffic ke blog

salam petang jumaat semua! petang ni kat rumah cikserai angin sepoi sepoi bahasa. sangat nyaman walaupun cuaca petang ni agak panas. hati pon tengah gembira sekarang ni. kenapa? sebab trafik blog cikserai  tak begitu mengecewakan. tapi malas la nak tunjuk. ciput je. tak macam blog orang lain yang tinggi macam tiang letrik depan rumah cikserai ni kan.

macam mana nak tambah trafik?

macam biasa la kan. kalau tanya blogger lain pon mesti dia akan jawab blogwalking. ye! cikserai akui kuasa blogwalking memang sangat kuat. dan disini ada lagi 1 cara untuk tambah trafik ke blog kamu. kamu jenguk la blog muje. muje ade buat list blogwalking. dan blog cikserai dah ade dalam list blogwalking muje.


kalau tak tahu macam mana nak letak blog kamu kat sana, jangan risau. muje ada sediakan arahan yang mudah difahami untuk kamu. 

ini adalah print screen untuk rupa blog muje itu.

oh!sebelum cikserai lupa. bila kamu dah masuk dalam list muje, bagilah penghargaan sikit kat muje. letak banner muje kat blog kamu tu. tak makan banyak space pon. 


ini bukti trafik yang masuk dari blog muje ke blog cikserai..


last..pinjam ayat dari muje~~
tiada guna menjadi seorang blogger tanpa blogwalking
Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

6 comments:

  1. bagus info ni...dakkecik sudah try nasib...harap2 traffik naik tinggi smp cecah tiang letrik umah cik serai yer...hahaha

    ReplyDelete
  2. Nice sharing CikSerai.. Thanks ya!!

    ReplyDelete
  3. xpe..blogging slow2 dulu..yg penting keseronokan berblogging x hilang..x gitu! hehe

    ReplyDelete
  4. saya pun mau tambah traffic :)

    ReplyDelete
  5. I'm back...hehe, baru free... Zyash pun nak tambah traffic skrg ne

    ReplyDelete
  6. waaaaaa..... terharunya cik serai! hehe... boleh link as testimoni ni... tenkiu2 cik serai...=)

    [Pix] PROTON EMAS - Malaysia 1st Concept Car

    ReplyDelete