kasut tumit tinggi 1st giveaway

jom kita sama sama meriahkan GA ni..cik leena yang punye tau..


syarat syarat nak join pon senang..

  • buat entry pasal kasut tumit tinggi 1st giveaway
  • letak banner kasut biru ni sekali tau..
  • tinggalkan link entry kat komen entry GA tu..cam biasa la kan..
  • nak follow tuan punye blog pon boleh..kalau tak nak follow pon boleh..ini tuan blog yang cakap..tapi cikserai follow jugak!
  • tarikh tutup GA: 24 nov 2010
  • hadiah leena tak gtau lagi..tapi lumayan kot!!
  • nak tag orang ke tak..terpulang la..cikserai nak tag sesape je yang singgah baca entry ni..ok!!
nak tau lebih lanjut, jenguk la blog cik leena!

nak tunjuk cikserai punye kasut boleh tak??tapi wedges la..hohohoho

<--- kalau suka entry ni, klik la

1 comment: