stress dapat buffered earnings

syukur..cikserai dapat BE yang ke 3.baru ni baru je dapat BE yang ke 2..tadi masa tangan menggatal klik page nuffnang, cikserai nampak ada 1 lagi BE yang baru. tapi tak nampak lagi iklan tu keluar. maknanya sekarang ni ada 2 BE tengah berteduh kat blog cikserai.. 

BE yang baru dari citibank!

tapi kenapa stress??

sebab BE ni pon dpt kat sidebar tu. nanti iklan tu kena gaduh ke nak tunjuk muka kat pembaca blog cikserai ni??

oh!jap..satu lagi sebab stress. 

cikserai tak sempat nak online sangat sekarang ni. camane nak blogwalking??

tapi walau apepon..

tq nuffnang..

nanti cikserai akan rajin rajinkan diri blogwalking.. curik masa kalau sempat..


7 comments:

  1. wah bestnyer dpt BE..

    deqlis last month pun rs2nyer br reg nuff.... tak tgk2 lagi....

    biar laa dl..janji ku enjoy jenjalan...sampai laa ke sini hehe..

    k,, klu sudi meh laa jdk kawan2 kita ..

    tqvm

    ReplyDelete
  2. Bila dapat B.E mood nak update blog sure bersemangat jeee

    ReplyDelete
  3. be tu kalau nak dapat lebih kenalah rajin update blog.nanti masa be menari-nari,pada masa yang sama bilangan penbgunjung pun rmai,maka besarlah dapat be tu

    ReplyDelete
  4. aku pun dapat BE sama dengan tuah rumah..HE2..nuffnang ni memang best la...

    ReplyDelete
  5. tahniah!!! kena rajin2 nie.. ^^ tpi jgn sampai stress yer..

    ReplyDelete