awek khairul fahmi pulak jadi mangsa

lepas malaysia dah menang piala AFF, secara tidak sengajanya nama pemain pasukan harimau malaya jadi glemer. yang cikserai rasa paling banyak dapat tumpuan, mesti la khairul fahmi a.k.a apex dan safee sali. dan tak kurang jugak turut dapat glemer awek si apex ni. dan ini pulak gambar diorang cikserai amek kat google



dan tadi jugak cikserai dapat tahu yang awek apex ni pon blogger jugak. wah. tadi sempat jugak la menyinggah kat blog dia. best jugak layan cerita dia kat sana. kalau rasa nak tau cerita dia dengan apex, jenguk la kejap. ni ha blog dia.






tapi kan.. kesian pulak kat awek dia ni. cikserai rasa dia takde buat salah ape ape pon kat orang lain. tak tahu la pulak kalau kalau cikserai terlepas cerita hot akhir 2010 ni. kenapa cikserai cakap macam tu? sebab tadi cikserai try la search nama khairul fahmi. pastu jumpa 1 page kat facebook pasal awek si khairul fahmi. admin paage ni jeles kot kat awek apex ni. ntah la. cikserai pon tahu napa. kalau nak kata dia canang cerita pasal pakwe dia, cikserai rasa tak patut la kan nak marah. dah pakwe dia. suka hati dia la. orang lain pun ramai lagi yang cerita pasal pakwe diorang dalam dunia maya ni. tapi takde orang kisah pon. tapi bila si elia ni cite pasal apex, ada pulak page yang orang buat untuk dia. mungkin sebab apex tu glemer kot. tapi yang tak tahannya, nama nora danish pon ada dikaitkan dalam page tu. korang tengok sendiri la page tu. ni link dia.

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

happy birthday awak..

happy birthday awak. birthday awak hari ni kan. 29 disember.. orang mintak maaf.. orang takde kekuatan nak antar mesej kat awak. biarla orang wish kat sini je.  orang tak lupa birthday awak. moga awak bahagia. orang mintak maaf kalau hati awak banyak terluka sebab orang. moga panjang umur murah rezeki :)


Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

entry nombor 101

ish. dah lama tak update blog. tadi masa bukak baru perasan yang blog serai addicted ni da ade 100 entry. tak sangka. dulu masa first time buat blog tak pernah yakin pon teruskan hidup dalam dunia blogging ni. tapi alhamdulillah. berkat semangat dan dorongan mereka disamping cikserai, akhirnya serai addicted makin membesar. walaupon kadang kadang pembesaran terbantut jugak gara gara malas update. teruk kan. tapi biasa lah.. cikserai ni lebih banyak bad mood dari good mood. eh ade ke good mood? tak pernah dengar la pulak. ahh hentam je la labu..

entry ni hanyalah suka suka saja. untuk menenangkan hati yang tak berapa nak tenang ni. mood sebab gaduh baru ni tak habis lagi. dalam jiwa tengah kacau ni, macam macam boleh jadi kan. tambah pulak baru ni tak update blog, semua BE bertukar jadi ME. nak buat macam mana kan. dah rezeki setakat tu je. mungkin ada yang tak suke cikserai tulis camni. macam orang malas nak usaha dapat lebih. dan lepas tu pulak, bukak akaun nuffnang je, tengok tengok semua hasil BE dan ME ditarik balik. fuh gle ah.. hasil titik peluh menekan keyboard hasbis camtu je. tapi cikserai tunggu je. mane tau kalau  kalau nuffnang ade problem ke. dan tadi  bila bukak balik, hasil dari BE dan ME ada balik.  syukur sangat sangat.


dan sekarang ni dapat lagi 1 BE dari nuffnang. untuk menambahkan lagi semangat untuk berblog mungkin? kali ni malas da nak expose pasal BE ni. tak semua orang suka bila buat entry khas pasal dapat BE. cikserai dah pernah kena dulu. tapi cikserai suka baca bila orang lain dapat BE. dan semoga BE yang baru akan berkembang dengan jayanya.

ok lah. malas la nak merapu lagi. tetibe pulak teringin nak makan lai chi kang. mane nak cari eh?

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

ape klcc boleh buat kalau kena serang?

jom kita santai layan video ni..



Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

hujan hampir 24 jam kot

sekarang ni dah masuk bulan 12 dah. hanya tinggal sikit ari je lagi kita nak pergi ke tahun baru 2011.. tapi entry ni bukan nak cakap pasal tahun baru. tapi musim hujan yan melanda sekarang ni. ok..

sekarang ni cikserai kat kampung kat kuala terengganu. dua tiga hari ni, asyik hujan je. tapi biasa la kan. orang cakap musim tengkujuh. tapi hari ni, langsung tak nampak matahari. hujan dari semalam lagi. kalau reda pon, kejap je. tapi still renyai renyai la.

cikserai bukan tak suka hujan.suka sangat sangat. jap jap jap. ni bukan band hujan yang nyanyi tu tau! ni hujan yang turun dari langit tu ha. tapi kadang kadang banyak gak masalah yang timbul bila hujan lama lama ni.

bila hujan, confirm sejuk. kalau nak tido memang syok.tambah pulak bukak kipas, pastu selimut. hahaha. taktik untuk bazirkan letrik. tapi yang tak bstnya,  asyik nak terkencing je. time tido pon 3 4 kali bangun semata mata nak pegi toilet. kalau la cikserai buat perangai malas nak bangun, camane? hahaha..dan hari ni cikserai rasa tak tau la da berapa kali masuk toilet. rasa rasanya setengah jam sekali kot. naseb baek tak kena bayar. dibuatnya kena bayar macam nak masuk public toilet, memang pokai la.

bila nak mandi pulak, sejuk memang tak payah nak cakap la. tau kan camane. tambah pulak rumah cikserai guna air perigi. air tangki ada, tapi cikserai rasa lagi sejuk kot. dan towel pon lembap semacam je. nak jemur pon, confirm tak kering. dan sebagai solusinya, semua orang kat rumah ni guna 2 3 towel buat giliran. hehehe.

oh! lagi masalah bila hujan macam ni. bila basuh baju, lambat nak kering. ampaian pulak kat luar rumah takde bumbung. masalah lagi. jap. penghuni rumah cikserai ramai tau. 11 orang. bila weekend abang abang cikserai balik. kalau tak, kurang la sikit. dan ade pulak yang kat rumah ni, jenis suka tukar tukar baju. lagi la. dan pasti.. hanger mesti tak cukup. kalau orang lalu depan rumah cikserai, mesti akan nampak macam kedai jual baju bundle.

 tetibe lak rasa da panjang entry ni. tapi rasanya merapu je kot. maaf. terpaksa stop sini. nak g toilet lak. dan sekarang ni ketika entry ni tengah ditaip, hujan makin lebat. dan tajuk entry tak lagi sesuai. hujan dah lebih 24 jam kot..

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.