awek khairul fahmi pulak jadi mangsa

lepas malaysia dah menang piala AFF, secara tidak sengajanya nama pemain pasukan harimau malaya jadi glemer. yang cikserai rasa paling banyak dapat tumpuan, mesti la khairul fahmi a.k.a apex dan safee sali. dan tak kurang jugak turut dapat glemer awek si apex ni. dan ini pulak gambar diorang cikserai amek kat google



dan tadi jugak cikserai dapat tahu yang awek apex ni pon blogger jugak. wah. tadi sempat jugak la menyinggah kat blog dia. best jugak layan cerita dia kat sana. kalau rasa nak tau cerita dia dengan apex, jenguk la kejap. ni ha blog dia.






tapi kan.. kesian pulak kat awek dia ni. cikserai rasa dia takde buat salah ape ape pon kat orang lain. tak tahu la pulak kalau kalau cikserai terlepas cerita hot akhir 2010 ni. kenapa cikserai cakap macam tu? sebab tadi cikserai try la search nama khairul fahmi. pastu jumpa 1 page kat facebook pasal awek si khairul fahmi. admin paage ni jeles kot kat awek apex ni. ntah la. cikserai pon tahu napa. kalau nak kata dia canang cerita pasal pakwe dia, cikserai rasa tak patut la kan nak marah. dah pakwe dia. suka hati dia la. orang lain pun ramai lagi yang cerita pasal pakwe diorang dalam dunia maya ni. tapi takde orang kisah pon. tapi bila si elia ni cite pasal apex, ada pulak page yang orang buat untuk dia. mungkin sebab apex tu glemer kot. tapi yang tak tahannya, nama nora danish pon ada dikaitkan dalam page tu. korang tengok sendiri la page tu. ni link dia.

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

1 comment:

  1. biasalah orang yang tak leh tengok orang senang. ape ke halnya tah nak wujudkan page cemtu... apa pasaan korang bila orang tak suka gf korang tak pasal2? haaa suh diorang jawab. kan kan

    ReplyDelete