entry nombor 101

ish. dah lama tak update blog. tadi masa bukak baru perasan yang blog serai addicted ni da ade 100 entry. tak sangka. dulu masa first time buat blog tak pernah yakin pon teruskan hidup dalam dunia blogging ni. tapi alhamdulillah. berkat semangat dan dorongan mereka disamping cikserai, akhirnya serai addicted makin membesar. walaupon kadang kadang pembesaran terbantut jugak gara gara malas update. teruk kan. tapi biasa lah.. cikserai ni lebih banyak bad mood dari good mood. eh ade ke good mood? tak pernah dengar la pulak. ahh hentam je la labu..

entry ni hanyalah suka suka saja. untuk menenangkan hati yang tak berapa nak tenang ni. mood sebab gaduh baru ni tak habis lagi. dalam jiwa tengah kacau ni, macam macam boleh jadi kan. tambah pulak baru ni tak update blog, semua BE bertukar jadi ME. nak buat macam mana kan. dah rezeki setakat tu je. mungkin ada yang tak suke cikserai tulis camni. macam orang malas nak usaha dapat lebih. dan lepas tu pulak, bukak akaun nuffnang je, tengok tengok semua hasil BE dan ME ditarik balik. fuh gle ah.. hasil titik peluh menekan keyboard hasbis camtu je. tapi cikserai tunggu je. mane tau kalau  kalau nuffnang ade problem ke. dan tadi  bila bukak balik, hasil dari BE dan ME ada balik.  syukur sangat sangat.


dan sekarang ni dapat lagi 1 BE dari nuffnang. untuk menambahkan lagi semangat untuk berblog mungkin? kali ni malas da nak expose pasal BE ni. tak semua orang suka bila buat entry khas pasal dapat BE. cikserai dah pernah kena dulu. tapi cikserai suka baca bila orang lain dapat BE. dan semoga BE yang baru akan berkembang dengan jayanya.

ok lah. malas la nak merapu lagi. tetibe pulak teringin nak makan lai chi kang. mane nak cari eh?

Big Teddy Bear 2u - Hadiahkan 

Seseorang Sesuatu Yang Luar Biasa Disini Sign up 

for PayPal and start accepting credit card 

payments instantly.

2 comments:

  1. ^__^

    terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


    may happiness be around you now and forever!

    ReplyDelete
  2. Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    - Daniel

    ReplyDelete