and the result is...



dan semalam lepas gitau mak ngan ayah pasal interview kat LHDN tu, ayah pon gitau yang cousin cikserai pon dapat gak. tapi untuk jawatan lain. tapi tarikh interview tak sama. cikserai dapat 7hb tapi dia dapat 8hb. dan malam tadi kalut pulak nak pegi macam mana. memang kecoh gak la kat rumah semalam sebab telefon rumah asek berbunyi je.. cikserai nak naik bas je tapi ayah macam tak bape nak bagi sangat. cousin cikserai cakap dia nak naik bas je. dia laki..memang tak kisah la kan. dia pon nak tolong belikan jugak tiket untuk cikserai tapi tiket dah habes. untuk dia punye ada la.

fikir punye fikir...


last skali abang cikserai offer diri nak hantar pegi interview tu.. huhuhuhu. serius cikserai rasa macam menyusahkan. dah la kat KL. kalau kat terengganu ni confirm cikserai tak kisah. boleh je nak merempit sorang diri..

and the result is...
cikserai akan pegi interview LHDN 7 Feb ni. doakan cikserai berjaya ye!