surat LHDN sampai kat rumah


tadi tengah hari, surat dari LHDN sampai kat rumah cikserai. surat untuk cikserai pergi interview. jawatan pembantu tadbir perpustakaan. langsung tak ade related dengan apa yang cikserai study dulu.cikserai amek engineering dulu.. huhuhu..tarikh interview 7 Feb ni jam 8 pagi kat LHDN jalan duta, kl. cikserai dah bagitau kat mak ngan ayah tadi. diorang pon tak cakap apa apa lagi. yang tak bestnya, jawatan yang cikserai apply ni, dia nak sorang je..

kalau cikserai pergi nak stay kat mane eh?? ade sesape nak tumpangkan cikserai tak?


iklan kejap.. 
nak tau teknik power affiliate tak??
kalau nak,