wordless wednesday #1


iklan grapevine singgah blog cikserai

mode terkejut lagi. tadi tengah refresh nak renovate blog, tiba tiba cikserai nampak ada iklan grapevine singgah di blog cikserai. tapi sekejap je. lupa pulak nak print screen. huhuhuhu. tadi iklan tu pasal toyota vios.

mungkin lepas ini, iklan itu akan muncul lagi kot. sesiapa yang rasa nak mencuba nasib, boleh la jenguk blog cikserai lepas ni.

untuk maklumat lanjut berkaitan toyota vios, layari http://grpv.cc/Kq5

wajah baru blogger in draft blogspot

hari ini dengan niat ingin menaip entry baru terbantut. sebab masa bukak page draft blogger dah lain. terkejut gak tengok! tapi cikserai suka lah. nampak lagi kemas, teratur dan yang paling penting simple.






mungkin lepas ini akan membantu cikserai jadi lebih rajin menaip entry baru. hahahaha! moga moga tercapai cita cita itu. doakan ye!

iklan grapevine..akhirnya ketemu jua

hmm..petang ni sejuk sikit. tadi baru lepas hujan. ingat nak share benda ni dari tadi lagi. sebab tak berani nak ambik risiko, cikserai hold dulu. dan sekarang cikserai nak bagitau. cikserai dah jumpa iklan grapevine! seronok sangat. hahahahaha! tapi cikserai dah lupa lah kat blog mana cikserai jumpa tadi. lepas cikserai isi form kat iklan tu, churpchurp pun hantar la email kat cikserai. ni buktinya.


dan bila cikserai click redeem earning, lagi la terkejut! kenapa? sebab cikserai nampak ada 2 kempen grapevine kat situ. tapi still tak ada earning la..


ni just nak share grapevine campaign dengan korang!

 




income churp churp updated RM 655.5

pagi ni setelah lama tak menjenguk laman churpchurp, cikserai nampak pertambahan nombor itu. wah.! sangat gemmbira.dan  ini adalah hasil setelah hampir setahun cikserai join churpchurp ni.

jom tengok!


eh silap taip la. yang sebenarnya RM 65.55 je. maaf ye! cikserai harap lepas ni cepat la nombor tu bergerak. nak jugak merasa duit dari churpchurp ni :)