iklan grapevine..akhirnya ketemu jua

hmm..petang ni sejuk sikit. tadi baru lepas hujan. ingat nak share benda ni dari tadi lagi. sebab tak berani nak ambik risiko, cikserai hold dulu. dan sekarang cikserai nak bagitau. cikserai dah jumpa iklan grapevine! seronok sangat. hahahahaha! tapi cikserai dah lupa lah kat blog mana cikserai jumpa tadi. lepas cikserai isi form kat iklan tu, churpchurp pun hantar la email kat cikserai. ni buktinya.


dan bila cikserai click redeem earning, lagi la terkejut! kenapa? sebab cikserai nampak ada 2 kempen grapevine kat situ. tapi still tak ada earning la..


ni just nak share grapevine campaign dengan korang!