Segmen up follower dengan sepantas kilat

haish..dah lama cikserai tak join segmen, contest atau sebagainya di blog ni. maklumlah, dah lama tak berblog kan. name je dah lama berblog, tapi penulisan masih macam budak tadika yang baru belajar buat karangan.

tapi dengan azam baru, semangat baru, cikserai mau join segmen ni.


SEGMEN UP FOLLOWER DENGAN SEPANTAS KILAT

Ok. segmen ni dianjurkan oleh anysnadhilah. cikserai rasa first time kot jumpa blog ni. tapi serius kagum. sangat comel! kalau kamu nak join, sila lah ke blog anys nadhilah ye! 

belum cuba, belum tau!

16 comments:

  1. hello..
    dari segmen yg sama..
    sudah follow..
    sudi2 la singgah ke blog saya..
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

    ReplyDelete
  2. hai! ezzat juga dari segmen yang sama. follow sini. waa nice to meet u ^.^

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  3. dah follow blog cikserai. thanks :]

    ReplyDelete
  4. http://artikaeid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html
    suda follow kamo..

    ReplyDelete
  5. follow u back..t.q..sudi singgah di blog sy..:D
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  6. Follow balik dari segmen sama :)
    Thanks ^^

    ReplyDelete
  7. rajinnya join..bgus2..

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg same :) dah follow . follow me back ek . tq 


    http://shoya96.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  9. rajin cik serai join segmen nih yea..shabas beyteh!

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama
    done follow :')

    ReplyDelete
  11. Hi datang dari segmen yang sama, Follow sy blik :) http://whenthefantasycometrue.blogspot.com/2011/12/naikkan-follower-sekelip-mata.html

    ReplyDelete
  12. heyy ya.
    done follow u.
    follow me back.

    http://ielafabulous.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama,
    dah follow sini^^

    http://izzatihuda.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  14. done follow here (:

    hit me back and HI owner :D

    http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete