kosong....

kosong kosong kosong... nyanyi lagu najwa latif lak pepagi macam ni. ni la akibatnya bila dah lama tak berblog. haish. sedih sedih sedih. ayat pon dah tunggang langgang. ape la cikserai ni. 

ok. sebenarnya cikserai ada banyakkkkkkkkkk sangat cerita yang nak share dengan awak semua. tapi semua tu ada dalam kepala cikserai je. tak reti nak susun ayat macam mana. huh! seksa jiwa raga bila tak dapat nak luahkan apa yang mahu dikongsi. 

oh satu lagi. cikserai tak boleh nak login la akaun nuffnang. dah seminggu try. siap reset password lagi. tapi still tak boleh nak login. nak hantar tiket pon tak dapat nak submit. kenape eh??

wordless wednesday

senja di bumi terengganu.

Published with Blogger-droid v2.0.6

kegilaan baru!

selamat bertemu lagi rakan rakan bloggers! hehehe. ada lagi ke yang kenal cikserai? tapi cikserai rasa mesti dah ramai yang lupa akan kewujudan cikserai kat alam maya ni. tak apalah kan. nak buat macam mana. dah kita yang selalu menghilang kan!.

ok. apa yang kegilaan baru tu eh?

hari tu, lepas telefon bimbit kesayangan cikserai menjadi gila dan membunuh diri, akhirnya cikserai telah menemui cinta baru iaitu telefon bimbit yang menggunakan android..dan dari situlah, bermulanya eksplorasi terhadap dunia baru dalam hidup cikserai. hampir semua apps cikserai download dan cuba. bila tak suke!!! uninstall la jawabnya. hehehe. tapi ada jugak yang melekat dihati cikserai.

inilah dia!!


bila dah kenal dengan apps ni, cikserai jadi gila ambil gambar. habis semua nak masuk instagram. hahaha meroyan sorang diri!

dan inilah dia kegilaan baru cikserai :)

kepada sesiapa yang ada akaun instagram, sila lah follow cikserai ye! carik je " cikserai"

babai, jumpa lagi!