kosong....

kosong kosong kosong... nyanyi lagu najwa latif lak pepagi macam ni. ni la akibatnya bila dah lama tak berblog. haish. sedih sedih sedih. ayat pon dah tunggang langgang. ape la cikserai ni. 

ok. sebenarnya cikserai ada banyakkkkkkkkkk sangat cerita yang nak share dengan awak semua. tapi semua tu ada dalam kepala cikserai je. tak reti nak susun ayat macam mana. huh! seksa jiwa raga bila tak dapat nak luahkan apa yang mahu dikongsi. 

oh satu lagi. cikserai tak boleh nak login la akaun nuffnang. dah seminggu try. siap reset password lagi. tapi still tak boleh nak login. nak hantar tiket pon tak dapat nak submit. kenape eh??

1 comment: