GA Ogos 2013 Nurul Yui - Duit Raya 2013



hai yui! lama tak menulis, tetiba buka blog hari ini, nampak GA duit raya best ni.. nak join jugak!! ada rezeki, dapat jugak duit raya kan? siapa nak duit raya, sila join ye!. 


rasanya tak terlambat lagi kot nak join sebab tarikh tutup GA berakhir 22/8/2013 jam 9.00 malam

dan cikserai pon blogger beridentiti gak. cuma lambat berjalan. boleh tak?

cikserai tak adalah kreatif mana nak buat entry ni.. tapi nak cuba jugak. sebab nak sangat duit raya.

cikserai nak tambah lagi jumlah duit dalam tabung. nak beli barang-barang untuk pulihkan kaki. walaupon tak banyak nilainya bagi orang lain, tapi sekarang bagi cikserai nilai RM10 yang yui nak bagi tu, sangat besar ok! sekurangnya dapat jugak membantu.kan?

pulihkan kaki? ye.. kaki cikserai dalam proses pemulihan lepas accident bulan lima yang lalu. nak buat entry tak sempat lagi.. kaki patah. dan sekarang ni tengah gali lubang nak beli gauze swap, cotton ball dan ubat nak taruk kat kaki tu.. ini tak tipu ye..


hohoho.. maaf lah yui kalau entry ni tak kreatif macam yang yui nak..  tapi nak jugak duit raya boleh?? hahaha...

selamat hari raya Yui!