Jom Kenali Vitamin C Shaklee Yang Hebat!

Salam sejahtera buat semua. Sempena stok vitamin C Shaklee yang baru je masuk ke pasaran Malaysia ni, sara nak kongsi sedikit keistimewaan vitamin ni.


Untuk pengetahuan semua, vitamin C Shaklee memang hebat dan jadi rebutan ramai sehinggakan ada yang menjenamakan vitamin C shaklee sebagai vitamin C mereka sendiri. Hebatkan?

Shaklee Sustained Release Vita-C Plus merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melepaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa 5 jam.

Sebagai satu antioksidan yang kuat, vitamin C merupakan nutrien yang mempunyai fungsi menyeluruh yang dapat menyokong kesihatan jantung, kesihatan imun, keutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan pembuluh darah.

Berminat nak cuba vitamin hebat ni? Dah la harga berpatutan, satu botol boleh tahan 6 bulan pulak tu. Memang untung la kalau siapa yang suka duit tak habis banyak, hidup lebih sihat. Bonus yang sangat hebat!

Sara
Shaklee ID: 914468
Sms/whatsapp: 0189030794
email: vitaohvita@gmail.com
Fb page: vita oh vita