set kulit cantik shaklee dan testimoni

Kulit yang cantik memang menjadi idaman semua orang. Apabila kulit cantik, pasti kita akan berasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai. Tapi pastikan juga kulit itu cantik dan sihat. pilihlah produk yang terbaik supaya tidak menyesal di kemudian hari. Pengambilan vitamin yang berasaskan semulajadi akan memberikan kesan sampingan yang baik untuk kesihatan tubuh badan kita. 

Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, berjeragat, kulit kusam serta bintik hitam boleh mencuba set D dari Shaklee ni.  Suplemen ini sesuai untuk semua, lelaki dan perempuan, Kalau lelaki nak kulit sihat pon boleh tau. 


SET D untuk KECANTIKAN ini terdiri daripada :

  B-Complex : 
☆ Menstabilkan hormon
☆ Mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat 
☆ B for Beauty! Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit wajah kusam 
☆ Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering. 

Vitamin-C : 
☆ Melambatkan penuaan
☆ Menghalang pembentukan pigmen - penyebab utama jeragat
☆ Menguatkan sel sel tisu dalam badan.
☆ Membantu memulihkan sel kulit yang luka dan berjerawat 
☆ Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang. Kolagen adalah sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. 

Vitamin-E : 
☆ Bertindak sebagai agen anti-penuaan 
☆ Pengamalan vitamin E dalam kehidupan seharian menjadikan anda kelihatan awet muda 
☆ Menghilangkan parut jerawat. Jadi kulit tampak lebih cantik, mulus dan berseri. 
☆ Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik. 
☆ Mencantikkan kulit dan menampakkan wajah lebih muda dari usia sebenar. 

testimoni set D shaklee:

testimoni set kecantikan shaklee

testimoni set kecantikan shaklee

Berminat untuk mencuba produk Shaklee?Hubungi:
Sara 
Shaklee ID: 914468
Sms/whatsapp/line/wechat: 0189030794
email: vitaohvita[at]gmail[dot]com
Fb page: vita oh vita

6 comments:

  1. nak try yang vita E dan vita C .. tengok testimoni macam bagus.. difarmasi ade jual tak.?

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk Shaklee tak dijual di farmasi. ia hanya diperolehi dari distributor yg berdaftar shj..kalau nak cuba, boleh beli melalui saya atau di branch shaklee yang berdekatan. Awak kat area mane ye?

      Delete
    2. kat melaka takde branch.tapi saya boleh poskan. nak cuba tak?

      Delete
  2. hihi..macam best je...cik akak tempah kat sepupu cik akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..memang best kan? dah la tahan lama..hasil pon wow! tak rugi melabur :)

      Delete