malware serang blog cikserai

dah dua hari tak buka blog. petang ni bila buka je blog ni, keluar pulak notis ade malware. sedih kot. tak pernah lagi jadi macam ni. terus cuak. gelabah. tak tahu nak buat apa. menyampah tau bila jadi macam ni!


okay. tarik nafas. hembus.. start google. cari tutorial cara buang malware di blog. jumpa. klik link yang mana berkenan. try buat ikut cara yang di beri. di suruh edit html. okay klik edit html. baru je nak tekan search, cari perkataan yang ade malware tu, arrrggghhh.. keluar jugak notis tu. stress tau. dah tak tau nak buat macam mana. lepas tu sara pergi pulak kat layout, remove bloglist. save. view blog.

okay tak ada masalah. tapi yang jadi masalahnya sekarang ni, bloglist tak boleh letak kat blog. macam mana nak tengok entry terbaru dari blogger lain? sara bukannya rajin nak tengok post terbaru dari blogger in draft tu. leceh.

sape yang pernah kena masalah macam ni? boleh share tak awak buat macam mana.