set diet shaklee dan testimoni

Ramai yang mahu menurunkan berat badan atau mengekalkan berat sedia ada tetapi kadang kadang nafsu makan memang tak mampu ditahan. Namun dengan pengambilan suplemen dan gaya hidup yang sihat boleh membantu menyelesaikan masalah berat badan tersebut. set diet shaklee merupakan pilihan set diet yang terbaik di pasaran. ada juga yang mengatakan set diet shaklee ni mahal. tak mampu nak beli. kepada mereka yang berpandangan begitu, sila ubah persepsi anda. 

harga set diet shaklee adalah berpadanan dengan kualiti dan keberkesanannya. tambahan pula, suplemen shaklee 100% semulajadi, tanpa bahan tiruan. jika anda fikir mahal, fikirkan juga tentang makanan segera (fast food) yang anda makan. sekali makan sahaja RM10-RM20. kalau makan pizza lagi lah. boleh cecah RM50 sekali makan untuk 2 atau 3 orang. itu pun kenyang sejam dua sahaja. namun, set diet shaklee boleh disesuaikan mengikut bajet anda, tanpa paksaan. 


jom kita tengok apa yang ada dalam set diet shaklee atau set set kurus shaklee.

set diet shaklee, OMEGA GUARD, herblax, cinch

untuk mendapatkan berat yang ideal, anda memerlukan 3B. bakar, buang dan bina. 

Bakar - Omega Guard
✔ meningkatkan metabolisma
✔ membantu pembakaran lemak
✔ mengawal selera makan
✔ mengawal paras kolesterol dalam darah
✔ mengaktifkan hormon leptin yang membakar lemak
✔ membuang lemak yang lama termendap dalam tubuh

Buang - herb-lax
✔ membantu meningkat proses pencernaan secara lawas dan detox
✔ Detox - proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. 
✔ Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum

Bina - cinch shake (protein)
✔ mempunyai 3 perisa iaitu vanila, coklat atau cafe latte
✔ membantu meningkatkan metabolisme tubuh
✔ meningkatkan perkembangan otot
✔ mengurangkan nafsu makanmen
✔ lengkap dengan leucine untuk membantu memelihara otot semasa proses penurunan berat. 
✔ Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35% 

Antara testimoni set diet shaklee:

testimoni omega guard shaklee

testimoni herblax shaklee

testimoni cinch shaklee


berminat untuk mencuba? hubungi: 
Sara 
Shaklee ID: 914468 
Sms/whatsapp/line/wechat: 0189030794 
email: vitaohvita[at]gmail[dot]com 
Fb page: vita oh vita