kebaikan utama meal shakes shaklee

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan 19 vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. Kaya dengan fiber, protein dan sumber kalsium yang tinggi. Antara kebaikan utama Mealshakes Shaklee ialah:

Nutrisi lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.  Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

Membekal nutrisi kepada sel tubuh
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain lain.

Membantu tumbesaran
Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel sel untuk proses membesar.

Anti oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

Mengembalikan seri wajah
Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kempleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

Detoksifikasi
Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

Kelazatan rasanya
Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati semua golongan.

untuk dapatkan maklumat lanjut berkenaan suplemen Shaklee, hubungi: 
Sara [Nurul Maisarah] 
Shaklee ID: 914468 
Sms/whatsapp: 0189030794 
email: vitaohvita[at]gmail[dot]com 
Fb page: vita oh vita

1 comment:

  1. Bagus ni....

    Singgah la ke blog saya yea

    >>> wazzupstar.blogspot.com

    ReplyDelete