vivix - promosi shaklee julai 2014

Hari ini sara nak bercerita sedikit tentang vivix. Mungkin masih ramai yang belum mengetahui tentang kehebatan anti-aging potion ni. Nak tahu hebat ke tidak, kenalah cuba. Ye tak?

Tidak dinafikan, penuaan adalah satu proses yg tidak dapat dielakkan, semua yang muda pasti akan tua, cuma dengan keadaan dunia sekarang dengan tekanan, pencemaran, pemakanan tidak seimbang dan juga gaya hidup tidak sihat - membuatkan kita jauh lebih cepat tua dari yang sepatutnya. Sudahlah nampak tua, sistem badan pun tua. Sebab apa? Sebab faktor faktor tadi menyerang sel kita (binaan plg asas bg benda hidup) dan menjejaskan fungsinya serta menyebabkan badan kita lebih terdedah pada keadaan keadaan yang mendorong kepada penuaan pramatang.

Vivix merupakan minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Memperbaiki tenaga sel Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan..

bulan ini merupakan bulan promosi vivix. nanti bolehlah hadiahkan vivix ni dengan ibu bapa sempena bulan Ramadhan ni. usah berkira untuk hadiahkan Vivix kepada ibu bapa kita. jasa mereka sudah tidak terhitung banyaknya. tak salah kalau kita laburkan sedikit wang untuk melihat ibu bapa kita lebih sihat kan?


Hubungi saya untuk konsultasi berkaitan produk Shaklee:
Sara [Nurul Maisarah]
Shaklee ID: 914468
sms/whatsapp/telegram: 0189030794
Fb page: vita oh vita
Penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.